Μαρινάκης σε Φορτούνη: «Κώστα, εμείς είμαστε για τα δύσκολα, είμαστε οικογένεια – Θα γυρίσεις πιο δυνατός»

Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα γυρίσεις ακόμα πιο δυνατός, μια κλάση παραπάνω.

Μαρινάκης σε Φορτούνη: «Κώστα, εμείς είμαστε για τα δύσκολα. Είμαστε οικογένεια. Θα γυρίσεις ακόμα πιο δυνατός, μια κλάση παραπάνω»» είπε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού στον αρχηγό των Πειραιωτών – Παρακολούθησαν μαζί το φιλικό με τη Νότιγχαμ – Συγκινημένος ο διεθνής άσος.
Ο Κώστας Φορτούνης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, κατά τη διάρκεια του βίντεο με τις ευχές των συμπαικτών του, πριν την έναρξη του φιλικού του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Φάληρο.

Αμέσως μετά, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ανέβηκε στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Καραϊσκάκη», και παρακολούθησαν μαζί το ματς. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στον παίκτη με λόγια καρδιάς, προσπαθώντας να τον εμψυχώσει. «Κώστα, εμείς είμαστε για τα δύσκολα» του είπε και συνέχισε: «Είμαστε οικογένεια. Θα γυρίσεις ακόμα πιο δυνατός, μια κλάση παραπάνω».

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός των Πειραιωτών ήταν ο μεγάλος άτυχος στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς θα απουσιάσει για περίπου έξι μήνες από τα γήπεδα, λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη στο φιλικό με το Αμβούργο στην Αυστρία.

Πριν τη σέντρα του φιλικού με τη Νότιγχαμ, οι συμπαίκτες του, ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης του ευχήθηκαν περαστικά, σε βίντεο που προβλήθηκε στα matrix του «Καραϊσκάκης».

Ο Φορτούνης, που είχε βγει στον αγωνιστικό χώρο για να αποθεωθεί από τους οπαδούς, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του κι έφυγε δακρυσμένος και καταχειροκροτούμενος.