Μαφιόζικο χτύπημα στην Αγία Νάπα: Ποια στοιχεία «καίνε» τον 38χρονο συλληφθέντα!

Ο 38χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της αστυνομίας για προφυλάκιση του

Διάταγμα προφυλάκισης εξέδωσε πριν από λίγο το δικαστήριο Λάρνακας εναντίον του 38χρονου που συνελήφθη για την απόπειρα φόνου προχθές στην Αγία Νάπα.

Ο 38χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της αστυνομίας για προφυλάκιση του.

Οι ανακριτές έχουν συνδέσει τον 38χρονο με DNA που βρέθηκε στο όπλο της απόπειρας, ενώ από την έρευνα προέκυψαν και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του. Σε σπίτι που διατηρεί στη Πάφο βρέθηκε μαύρη φόρμα που μοιάζει με αυτή που φορούσε ο δράστης της επίθεσης όπως έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι διέμενε σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας και από τις κάμερες του ξενοδοχείου διαπιστώθηκε ότι αναχώρησε στις 23:43 το βράδυ και επέστρεψε στις 2:12 (Η απόπειρα έγινε στις 2:00).

Οι αστυνομικοί ακόμα δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν ότι στόχος της επίθεσης ήταν συγκεκριμένος επιχειρηματίας ο οποίος αναχώρησε από την καφετέρια λίγα λεπτά πριν πέσουν οι πυροβολισμοί. Οι τέσσερις τραυματίες – τρεις άντρες και μια γυναίκα από την Ελλάδα – παραμένουν για νοσηλεία στο νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.