Μεσσηνία: Ένοπλη ληστεία στην τράπεζα με λεία 200.000 ευρώ!

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, τέσσερις ληστές εισέβαλαν στην τράπεζα, λίγο πριν τις 09.00 το πρωί, και ήταν ένοπλοι. Ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, άρπαξαν -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – 200.000 ευρώ και διέφυγαν με γκρι αυτοκίνητο μάρκας skoda ή opel προς άγνωστη κατεύθυνση. Oι κινήσεις τους ωστόσο φαίνεται πως έχουν καταγραφεί και από το κλειστό κύκλωμα που διέθετε το υποκατάστημα της τράπεζας.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Να υπενθυμίσουμε ότι, η συγκεκριμένη τράπεζα έχει ξαναγίνει στόχος αγνώστων πριν 3 μήνες περίπου, όταν στις 9 Σεπτεμβρίου άγνωστοι επιχείρησαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ που βρίσκεται στην είσοδο του υποκαταστήματος, χωρίς αποτέλεσμα, προκαλώντας ωστόσο υλικές ζημιές στο υποκατάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα στόχος ληστών έπεσαν και τα ΕΛΤΑ στη Θουρία. Και εκεί οι ένοπλοι κουκουλοφόροι άρπαξαν πάνω από 100.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν, καίγοντας μάλιστα λίγο αργότερα το αυτοκίνητο διαφυγής τους έξω από τη Μικρομάνη.