Με Πασχαλάκη στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ, νοκ άουτ Μάτος – Αουγκούστο

Με πολλά προβλήματα θα ταξιδέψει στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως οι Κρέσπο , Καντουρί , Βέρνμπλουμ και Ζαμπά παραμένουν στα πιτς ενώ νοκ άουτ τέθηκαν και οι Μάτος – Αουγκούστο. Επανέρχεται κάτω από τα γκολποστ ο Πασχαλάκης, εκτός αποστολής ο Ζίβκοβιτς.
Η διήμερη προετοιμασία της ομάδας του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δουλειά στον τομέα της τακτικής, μέσα από παιχνίδι κατοχής.

‘Οπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι»: «Ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας στο δρόμο προς την υπεράσπιση του τίτλου που κατέχει εδώ και τρία χρόνια. Ένα δρόμο που ξεκινάει από το Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, σε αντίθεση με τους Λέο Μάτος και Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από διάταση στο γαστροκνήμιο, ενώ ο δεύτερος προτιμήθηκε να μείνει προληπτικά στη Θεσσαλονίκη λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Οι Χοσέ Κρέσπο , Ομάρ Ελ Καντουρί , Πόντους Βέρνμπλουμ και Λέο Ζαμπά συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του ο τεχνικός του Δικεφάλου στη μάχη του Γεντί Κουλέ είναι οι:

Πασχαλάκης , Παπαδόπουλος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Γιαννούλης , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Τσιγγάρας , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Άκπομ .