Μητσοτάκης: Οι πολίτες θα βλέπουν μια περίπολο στη γειτονιά τους! – Χαιρετισμό στους 1.200 νέους ειδικούς φρουρούς!

Ο πρωθυπουργός απηύθυνε χαιρετισμό στους 1.200 νέους ειδικούς φρουρούς που προσελήφθησαν με κύριο στόχο την ενίσχυση της αστυνόμευσης στις γειτονιές.

Χαιρετισμό στους 1.200 νέους ειδικούς φρουρούς που προσελήφθησαν με κύριο στόχο την ενίσχυση της αστυνόμευσης στις γειτονιές απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που βρίσκεται στο κέντρο εκπαίδευσης της ΕΛΑΣ στο Μαρκόπουλο.

Ο πρωθυπουργός μετέβη στο κέντρο καθώς εκεί θα γίνει η παρουσίαση της νέας ομάδας ΔΙΑΣ που θα στελεχωθεί από τους συγκεκριμένους αστυνομικούς, παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Αστυνομίας. «Ηθελα να τιμήσω με την παρουσία μου την ΕΛΑΣ», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Οι πολίτες θα βλέπουν μια περίπολο δίπλα τους, στη γειτονιά τους. Στον δρόμο πρέπει να είναι ο αστυνομικός, όχι στα γραφεια. Ενισχύοντας το αίσθημα της ασφαλείας. Πριν έξι μήνες ο λαός μας ζήτησε λιγότερους φόρους, επενδύσεις και ασφάλεια. Και αυτό κάνουμε. Ό,τι είπαμε το κάνουμε».

«Στο όνομα των πολλών λειτουργείτε, αναλαμβάνετε τα καθήκοντα σας σε μια δύσκολη περίοδο. Η γροθιά γίνεται εύκολα ρόπαλο και το ρόπαλο μολότοφ. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος», τόνισε ακόμα.

Ο κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταλήψεις πανεπιστημίων και κτηρίων και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους νέους ειδικούς φρουρούς: «Όλοι εσεις τα στελέχη της ΕΛΑΣ, είστε παιδιά του ελληνικού λαού».