Μητσοτάκης στην Πάτρα: Ισχυρή εντολή για ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα! (BINTEO)

Με βασικό σύνθημα « Ισχυρή ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα» θα κατέβει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου η ΝΔ. Αυτό τόνισε στην αρχή της ομιλίας του στην Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επίσης ανακοίνωσε ότι θα κατέβει επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαία, για να γίνει – όπως είπε – και η Αχαϊα γαλάζια.

Οι σαρωτικές αλλαγές για την πάταξη της γραφειοκρατίας, η μείωση των φόρων και η έκρηξη των επενδύσεων θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην εκδήλωση με θέμα: «Ισχυρή Ανάπτυξη – Αυτοδύναμη Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι η επένδυση στο Ελληνικό θα ξεμπλοκαριστεί από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της νέας διακυβέρνησης.

«Το Ελληνικό, η μεγαλύτερη επένδυση στη χώρα που καθυστερεί μια ολόκληρη τετραετία, για να προχωρήσει χρειάζεται δύο υπουργικές αποφάσεις. Αυτές, λοιπόν, θα υπογραφούν την πρώτη κιόλας εβδομάδα, εφόσον αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε : Αν με εμπιστευτείτε θα έχω υπουργούς και στο Ανάπτυξης και στα άλλα, κρίσιμα για τις επενδύσεις, υπουργεία που θα υπηρετήσουν με απόλυτη αφοσίωση ένα πρωταρχικό στόχο. Να σαρώσουμε τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να προκαλέσουμε μια πραγματική έκρηξη επενδύσεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του έθεσε με ξεκάθαρο τρόπο το διακύβευμα των εκλογών που όπως είπε αφορά την συνέχιση της υπερφορολόγησης που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ή το σχέδιο της ΝΔ για λιγότερους φόρους και κίνητρα για πολλές επενδύσεις που φέρνουν καινούργιες δουλειές.

Αναφερόμενος στην χθεσινή φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδέες, δεν έχει τίποτα το νέο να πει στην ελληνική κοινωνία και ότι το μόνο που γνωρίζει να κάνει είναι να διαστρεβλώνει τις θέσεις της ΝΔ.