ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Διάκριση σε επίπεδο Platinum στα βραβεία επιχειρηματικής ηθικής ΕΒΕΝ 2019

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση,παρουσία μελών της Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Η ΜINETTA Ασφαλιστική για ακόμη μία χρονιά βραβεύτηκε από το Ελληνικό  Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR) λαμβάνοντας GOLD – PLATINUM AWARD. Επιπλέον,κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης – η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26/11 – παρέλαβε τιμητική διάκριση από την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος HELMEPA για την ενεργό συμμετοχή της στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού μέσω συντονισμένης δράσης του Ambassadors Club Of Eben.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία πιστοποιήθηκε από το EBEN GR βάσει του επιχειρηματικού μοντέλου Responsible Management Excellence (RME), το οποίο καλύπτει δύο από τα πιο σημαντικά κομμάτια της σύγχρονης επιχειρηματικής ζωής και Αριστείας:την Επιχειρηματική Ηθική και την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Η Εταιρεία έλαβε την τιμητική διάκριση PLATINUM για το κομμάτι των ψηφιακών εργαλείων, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την προσήλωσή της στη συνεχή ανανέωση και αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας. Έχοντας διαμορφώσει ένα ευρύτατο πλέγμα υπηρεσιών όπως η ηλεκτρονική υπογραφή του πελάτη και η ηλεκτρονική εφαρμογή M.A.C.I.S (Minetta Artificial Core Innovative Services) που δημιουργήθηκε από το τμήμα πληροφορικής της Εταιρείας, προσφέρει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη σε πραγματικές ανάγκες.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες, στους εργαζομένους, στους συνεργάτες της αλλά και γενικότερα απέναντι στην κοινωνία, ότι θα συνεχίσει να τηρεί τις υποσχέσεις της και θα παραμείνει πιστή στις αξίες και στις αρχές της.