Νέα στοιχεία-σοκ στην υπόθεση Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης φέρεται να διέγραψε το Facebook μετά τη δολοφονία! BINTEO

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, που φέρνει στη δημοσιότητα το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Έλληνας και Αλβανός συναντήθηκαν μόνοι οι δυο τους. Είχαν προαποφασίσει τον ομαδικό βιασμό, αναφέρεται στο βούλευμα που τους παραπέμπει σε δίκη. Ο Αλβανός στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στην ανυποψίαστη φοιτήτρια μέσω facebook για να συναντηθούν. Οι δύο νεαροί βρέθηκαν στις 21.00 της 27ης Νοεμβρίου και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα συνάντησαν την κοπέλα.

Η φοιτήτρια από την αρχή που βρέθηκε στο σπίτι μαζί τους είχε δυσφορία και φόβο. Τα στοιχεία στη συνέχεια σοκάρουν αφού τη βίασαν ασκώντας πάνω της σωματική βία και απειλώντας τη με μαχαίρι και με στραγγαλισμό προσπάθησαν να την αναγκάσουν και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Ο Ροδίτης μετά το έγκλημα διέγραψε από το κινητό του την εφαρμογή του Facebook. Στο βούλευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρεται επίσης, ότι την ώρα που το κορίτσι βασανιζόταν, αν ένας από τους δύο ήθελε να αντιδράσει θα μπορούσε ή να φύγει ή να παρέχει βοήθεια στην κοπέλα. Δεν δικαιολογείται η υποταγή του ενός στη βούληση του άλλου καθώς ήταν και οι δύο γυμνασμένοι.

Δείτε το βίντεο στο press-gr.com