Νέες σοκαριστικές εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη – Το συμβόλαιο θανάτου και τα νέα στοιχεία… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για συμβόλαιο θανάτου έκανε λόγο ο πατέρας της άτυχης εφοριακού, η οποία δολοφονήθηκε άγρια πριν από δύο χρόνια, στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών.

«Θέλω από τη δικαιοσύνη να πιέσει τον δολοφόνο για να πει ποιοι άλλοι ήταν μαζί του και ποιοι τον έβαλαν. Θέλουμε να πει ποιοι ήταν αυτοί που τον πλήρωσαν για να σκοτώσει το κορίτσι», τόνισε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη μιλώντας στο Open TV και εμφανίστηκε σίγουρος ότι η δολοφονία της κόρης του ήταν συμβόλαιο θανάτου.

«Μου είχε πει η κόρη μου “μπαμπά είμαι στεναχωρημένη με απειλούν με διάφορες υποθέσεις της δουλειάς επειδή δεν χρηματίζομαι, για να τους κάνω τις βρωμιές τους”» πρόσθεσε ο τραγικός πατέρας.

«Εκτός από τις μαχαιριές το παιδί μου είχε πάνω από 22 χτυπήματα στο σώμα του. Το κορίτσι πάλεψε. Πήγα εκεί και είδα. Δεν είχε μείνει τάφος, λουλούδι, γλάστρα. Το μπουφάν της ήταν κομμάτια, ενώ οι γύρω τάφοι είχαν γεμίσει αίμα. Καταστραφήκαμε, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Βλέπω τα άλλα μου παιδιά που μαραζώνουν. Αυτό που μας κρατάει είναι να δούμε ποιος ήταν αυτός που πλήρωσε για να σκοτωθεί το κορίτσι», κατέληξε.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη υπογράμμισε πως «αυτό που μένει να δούμε είναι εάν θα προκύψουν στοιχεία για το αν τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον έβαλε κάποιος να τη σκοτώσει με τόσες μαχαιριές».

Η δικηγόρος της μητέρας της εφοριακού ανέφερε ότι «η ψυχική οδύνη της οικογένειας της Δώρας θεωρώ ότι δεν θα καταλαγιάσει ποτέ».