ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – «ΦΩΤΙΑ»: ΦΡΟΥΡΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ BAZONTAΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ! ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ&ΦΩΤΟ ALERT)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ 

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκεται στη φύλαξη κορυφαίου υπουργού του Τσίπρα αποκαλύπτει απόρρητα σχέδια στην ερωμένη του, προκειμένου να πουλήσει εκδούλευση, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Alert» o εν λόγω αστυνομικός είναι 29 ετών , συντοπίτης του υπουργού και βρίσκεται στη φύλαξή του τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο ανεύθυνος και επικίνδυνος φρουρός κορυφαίου υπουργού του Τσίπρα που εκθέτει την ΕΛ.ΑΣ 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε εμπλακεί και σε ροζ σκάνδαλο που είχε δημοσιεύσει καθημερινή εφημερίδα πριν λίγους μήνες με τον τίτλο «Φρουρός υπουργού στο κρεβάτι με γυναίκα συναδέλφου του».
Το «Alert» σας παρουσιάζει αποκλειστικά τα απόρρητα έγγραφα της ΕΛ.ΑΣ που διέρρευσε ο εν λόγω αστυνομικός μέσω facebook στην παντρεμένη ερωμένη του. Φανταστείτε που αλλού θα έχει αποκαλύψει ο ανεύθυνος και επικίνδυνος αστυνομικός τα απόρρητα αυτά έγγραφα αφού με τόση ευκολία τα στέλνει σε μια γυναίκα που είχε μόνο σεξουαλικές σχέσεις όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

O κορυφαίος υπουργός του Τσίπρα που οφείλει να απομακρύνει από την ασφάλειά του τον εν λόγω αστυνομικό που εκθέτει και τον ίδιο και την ΕΛ.ΑΣ 

Παρακάτω θα δείτε το σχέδιο των αξιωματικών για μια διαδρομή από υπουργείο στο Metro Mall. Βλέπετε αναλυτικά ποιοι δρόμοι θα ακολουθηθούν, ποια θα είναι τα καταφύγια σε περίπτωση κινδύνου, που θα παρκάρει το όχημα, πόσος χρόνος απαιτείται, οι χιλιομετρικές αποστάσεις και τα επικίνδυνα σημεία. Ένα σχέδιο που αν έπεφτε σε λάθος χέρια, δεν θα θέλαμε να φανταστούμε τι θα μπορούσε να έχει συμβεί.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και χρήζει την άμεση διερεύνησή του για τυχόν πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Alert» για το σοβαρότατο αυτό θέμα έχει ενημερωθεί τόσο ο υπουργός όσο και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι πολλά και «καίνε»:
– Για ποιο λόγο ο κορυφαίος υπουργός του Τσίπρα δεν έχει απομακρύνει ως όφειλε τον επικίνδυνο αστυνομικό από τη φρουρά του;
– Γιατί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ δεν φρόντισε να διατάξει ΕΔΕ για τον 29χρονο φρουρό και συντοπίτη του υπουργού;
– Γιατί άραγε το θέμα «κουκουλώθηκε» και το μόνο που διέρρευσε πριν λίγους μήνες ήταν το ροζ σκάνδαλο με τη σύζυγο του συναδέλφου του;
– Μήπως το ροζ σκάνδαλο είναι πιο σημαντικό από ένα θέμα υψίστης εθνικής ασφαλείας όπως η φύλαξη ενός υπουργού;
– Αν αυτό το απόρρητο σχέδιο δράσης ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ έπεφτε σε λάθος χέρια τι θα γινόταν κύριοι;
Το «Alert» έχει στη διάθεσή του τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων στη πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση και θα προβεί στη δημοσιοποίησή τους αν δεν γίνουν σε εύλογο χρονικό διάστημα , όλες εκείνες οι ενδεδειγμένες ενέργειες προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το εν λόγω σκάνδαλο και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους υπευθύνους.

ΔΕΙΤΕ τα ΕΓΓΡΑΦΑ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που σας παρουσιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το “ALERT” για το ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ της ΕΛ.ΑΣ: (29 σελίδων)

Περισσότερες αποκαλύψεις στο “ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ” δελτίο του “ALERT” στις 10.00μμ