ΝΤΡΟΠΗ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης! Λιποθυμούν ηλικιωμένοι και παιδιά στα λεωφορεία δημόσιας συγκοινωνίας γιατί…

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο “Alerttv” από κατοίκους της Θεσσαλονίκης, εδώ και δύο εβδομάδες περίπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα λεωφορεία αστικής συγκοινωνίας.

Πιο συγκεκριμένα η γραμμή 34 που εξυπηρετεί Άνω Ηλιούπολη – Κέντρο (Αριστοτέλους), περνάει από τη στάστη ανά δύο ώρες με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να υπόκεινται σε μεγάλη ταλαιπωρία. Αυτό σύμφωνα με τις καταγγελίες συμβαίνει διότι μένουν στάσιμα στο αμαξοστάσιο όσα λεωφορεία δεν έχουν φρέο. Έτσι λογω καλοκαιριού – δεν γίνεται φυσικά χωρίς aircodition – μερικές γραμμές μένουν εκτός, με αποτέλεσμα να εξυπηρετείται ο κόσμος ανά δύο ώρες, ενώ πριν περνούσαν τουλάχιστον ανά 20λεπτο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες έχουν λιποθυμήσει από τη ζέστη στη στάση και την αναμονή, μια νεαρή κοπέλα και μία ηλικιωμένη.

Είναι αν μη τι άλλο ντροπή να συμβαίνει αυτό στη πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας. Λεφτά για να φτιάξουν τα φρέο στα κλιματιστικά των συγκοινωνιών δεν έχουν, αλλά για να πηγαινουν πολυτελή ταξιδάκια στο εξωτερικό με την τσέπη του ελληνικού λαού ξέρουν! Ντροπή! Ελπίζουν οι αρμόδιοι φορείς να επιληφθούν της κατάστασης.

M.Γ