Νόμος ΣΟΚ ΚΑΤΑΡΓΕΙ την ΙΣΟΝΟΜΙΑ! Το ΙΣΛΑΜ επιβάλλει τους κανόνες του;

Ένας απίστευτος ρατσισμός υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια στην ελληνική νομοθεσία χωρίς κανείς να έχει αντιδράσει αφού αφορά τις μουσουλμάνες γυναίκες (κι εκεί ως γνωστόν υπάρχει μια περίεργη «ευαισθησία»).

Συγκεκριμένα, μια μουσουλμάνα έχει δικαίωμα να ζητήσει να μιλάει μόνο σε… γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους και διερμηνείς. Φυσικά αν αυτό το ζητούσε ένας άνδρας Ευρωπαίος μόνο για άντρες δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε πως θα αντιδρούσαν οι εδώ φεμινίστριες και θιασώτες του πολυπολιτισμού.

Ο νόμος στον οποίο αναφερόμαστε είναι στο Άρθρο 77 (Άρθρα 14 έως 17 και 34 της Οδηγίας 2013/32/ΕΕ) σχετικά με την Προσωπική συνέντευξη.

Αναφέρει ο νόμος σχετικά με την Αποφαινόμενη Αρχή που διενεργεί προσωπική συνέντευξη του αιτούντος διεθνούς προστασίας (δηλαδή άσυλο):

«5. Όταν η συνέντευξη αφορά γυναίκα, λαμβάνεται ειδική μέριμνα, ώστε να διεξάγεται από γυναίκα χειρίστρια, παρουσία γυναίκας διερμηνέα, εφόσον αυτό ζητηθεί. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον ο αιτών έχει εκφράσει προτίμηση σχετικά με το φύλο του χειριστή ή του διερμηνέα σε προηγούμενο στάδιο της διαδικασίας, λαμβάνεται ειδική προς τούτο μέριμνα».

Δείτε το νόμο όπως αναφέρεται στο site του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (κάντε κλικ ΕΔΩ):

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια ρύθμιση που αφορά τις μουσουλμάνες που από το Ισλάμ τους απαγορεύεται να συνομιλούν με άνδρες. Τα συμπεράσματα δικά σας…

voicenews.gr