Ν.Μπαχτσελί: «Να είμαστε έτοιμοι να εισβάλουμε στην Δαμασκό»

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν Ντεβλετ Μπαχτσελι πριν από λίγο κάλεσε την τουρκική κυβέρνηση να εισβάλει στη Δαμάσκο.

«Η Τουρκία πρέπει να αρχίζει να ετοιμάζεται για εισβολή στην Δαμασκό» δήλωσε στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του και αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί λόγω Ρωσίας εκτός εάν ο Μπαχτσελί έχει τάσεις αυτοκτονίας διότι η Μόσχα ΔΕΝ πρόκειται να επιτρέψει τέτοιες «θεμελιώδεις» αλλαγές στην Συρία.

Όπως δήλωσε ο «Γκρίζος Λύκος» του Ρ.Τ.Ερντογάν «Η πηγή της αναταραχής είναι ο Άσαντ. Η Ρωσία δεν είναι εμπιστοσύνης. Είναι πραγματική μας ευχή ότι η τουρκική κυβέρνηση θα αναθεωρήσει τις συμφωνίες με την Ρωσία. Οι μάρτυρές μας βρίσκονται στους ώμους της Ρωσίας. Ήδη ο Ερντογάν πρέπει να σχεδιάζει να μπει στην Δαμασκό. Η Συρία θα καεί, η Ιντλίμπ είναι καταδικασμένη, σκληρέ Άσαντ. Πρέπει να ξέρετε ότι ο Τούρκος δεν έχει κανέναν φίλο παρά μόνο άλλον Τούρκο. Ο Άσαντ είναι εγκληματίας πολέμου και πρέπει να λάβει την τιμωρία που του αξίζει.» .