Ξανά στη φυλακή ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών θα αποφασίσει αν θα διατηρηθεί η υφ’ όρον απόλυση ή αν θα ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση για την αποφυλάκισή του

Με διάταξη της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, σύμφωνα με το GRTimes, ο τελεσίδικα καταδικασθείς για παιδεραστία Νίκος Σειραγάκης ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση περιοριστικού όρου.

Η αίτηση αποφυλάκισης του είχε γίνει δεκτή με βούλευμα και ήταν υποχρεωμένος να διαμένει εντός του Δήμου Καλαμαριάς, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς να κυκλοφορεί στην περιοχή της Μενεμένης.

Ο Σειραγάκης οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Με εντολή της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, επέστρεψε στη φυλακή και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών,το οποίο θα αποφασίσει αν θα διατηρηθεί η υφ’ όρον απόλυση ή αν θα ανακληθεί η προηγούμενη απόφαση για την αποφυλάκιση του. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος .

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο κατηγορούμενος δεν παραβίασε κανέναν όρο, καθώς αποδεικνύεται ότι στις 4 Μαΐου, απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στην Εισαγγελία Γρεβενών, δια μέσου των φυλακών, δηλώνοντας τη διαμονή του σε νέα διεύθυνση στην περιοχή της Μενεμένης.

Στο όνομά του υπάρχουν μισθωτήριο συμβόλαιο και συμβόλαιο με εταιρία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Τα έγγραφα αυτά πρόκειται να προσκομιστούν στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών.