Ξεφεύγει η κατάσταση με τα οπαδικά: Μολότοφ σε ανοιχτή πιτσαρία και μήνυμα «θα καείτε όλοι»

Μολότοφ σε ανοιχτή πιτσαρία, φωνάζοντας στην συνέχεια «θα καείτε όλοι» πέταξαν άγνωστοι στην Θεσσαλονίκη.
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής (24/1) στην Αστυνομία, έπειτα από πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα στις 2:30 τα ξημερώματα δύο νεαροί, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν σε πιτσαρία, η οποία βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου, όπου εκείνη την στιγμή σε αυτή βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και τέσσερις υπάλληλοι.

Αφού άνοιξαν την πόρτα, ο ένας από τους δύο φώναξε: «Εδώ μέσα θα καείτε όλοι», με τον συνεργό του να ανάβει και να πετάει μία μολότοφ μεσα στο κατάστημα, προτού χαθούν στην συνέχεια προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ευτυχώς η μολότοφ δεν έσκασε και δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός ή μεγάλες υλικές ζημιές. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι δύο δράστες όμως είχαν χαθεί με το μηχανάκι που οδηγούσαν.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας πήραν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού, ενώ σύμφωνα με το thestival.gr το σημείο αλλά και η χρονική στιγμή που έγινε η επίθεση οδηγούν τους αστυνομικούς, στο συμπέρασμα πως το κίνητρο που είχαν οι δράστες έχει να κάνει με οπαδικές διαφορές.