Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο στην Πεντέλη – Διασωληνωμένο το αγόρι

Μισή ώρα μετά την παράσυρση η 27χρονη γυναίκα παραδόθηκε στο ΑΤ Πεντέλης – Το 14χρονο αγόρι έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θα παραμείνει στη ΜΕΘ για τις επόμενες 48 ώρες

Τροχαίο με εγκατάλειψη και θύμα ένα 14χρονο παιδί που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Πεντέλη.

Το νεαρό αγόρι παρασύρθηκε στις 22:50 στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου ενώ κατά πληροφορίες επιχειρούσε να περάσει το δρόμο ενώ το αυτοκίνητο της 27χρονης που οδηγούσε κινούνταν από τα Μελίσσια με κατεύθυνση τη Νέα Πεντέλη.

Η γυναίκα οδηγός που το παρέσυρε, το εγκατέλειψε στο σημείο βαρύτατα τραυματισμένο. Μισή ώρα αργότερα η γυναίκα πήγε στο ΑΤ Πεντέλης και παραδόθηκε υποστηρίζοντας, κατά πληροφορίες, ότι πανικοβλήθηκε, δεν ήξερε τι να κάνει.

Όπως γίνεται  σε αυτές τις περιπτώσεις η 27χρονη υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ενώ της έγινε και αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ η κάποια άλλη ουσία.

Ασθενόφορο του ΕΚΑΒ μετέφερε το αγόρι στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο 14χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με εγκεφαλικές θλάσεις οι οποίες προς το παρόν δεν χρήζουν χειρουργικής παρέμβασης.

Λόγω της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, το νεαρό αγόρι διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου θα παραμείνει για παρακολούθηση τουλάχιστον για το επόμενο 48ωρο.

Η 27χρονη μετά την παράδοσή της στο ΑΤ Πεντέλης κρατήθηκε και οδηγήθηκε σήμερα, Κυριακή, στον εισαγγελέα.

protothema.gr