Οικογενειακή τραγωδία και πέπλο μυστηρίου με νεκρό 40χρονο πατέρα στου Ζωγράφου μετά από χτύπημα στα γεννητικά του όργανα! Τι ακριβώς συνέβη; Όλο το παρασκήνιο…

Δεν είναι λίγες οι φορές που άνδρες των ΜΑΤ, στην έδρα της Καισαριανής, τον μάζευαν κυριολεκτικά από το δρόμο προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Πέπλο μυστηρίου με νεκρό 40χρονο πατέρα ενός 12 χρονου κοριτσιού. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για το περιστατικό…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «zografounews.gr» από αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος ήταν παντρεμένος με μία συνομιληκή του με την οποία είχαν πάρα πολλά προβλήματα απασχολώντας συχνά πυκνά τις αρχές μετά από καταγγελίες των γειτόνων. Το ζευγάρι απέκτησε ένα κοριτσάκι πριν 12 χρόνια, που τους το πήρε η Πρόνοια καθώς τους έκρινε ακατάλληλους για γονείς. Αστυνομικές πηγές μιλάνε για δύο ανθρώπους με ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα, ειδικά η σύζυγος, που είχε νοσηλευτεί και για ένα χρονικό διάστημα στο «Δαφνί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 40χρονος είχε εμπιστευτεί σε οικείους του, ότι η γυναίκα του, ασκούσε βία πάνω του σχεδόν καθημερινά. Οι καυγάδες ήταν έντονοι με αποτέλεσμα η γειτονιά να καλεί την αστυνομία. Τα τελευταία τρία χρόνια μάλιστα τον άνδρα τον μάζευαν από το δρόμο αναισθητό καθώς παρέπεε. Πληροφορίες λένε ότι και ο ίδιος έπαιρνε ψυχιατρική αγωγή.  Δεν είναι λίγες οι φορές που άνδρες των ΜΑΤ, στην έδρα της Καισαριανής, τον μάζευαν κυριολεκτικά από το δρόμο προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Πριν μια βδομάδα λοιπόν ο 40χρονος μετά από βαρύ χτύπημα που δέχτηκε στα γεννητικά του όργανα μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή μετά από δύο μέρες. Ποιος, τι και γιατί δεν έχει διαλευκανθεί ακόμη. Πληροφορίες πάντως λένε πως η σύζυγός του έχει εξαφανιστεί από το σπίτι οπου διέμεναν κοντά στου Ζωγράφου.