«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για μία μοναδική παράσταση»

Στο επίκεντρο των Ρουμανικών ΜΜΕ βρίσκεται για άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του...

Στο επίκεντρο των Ρουμανικών ΜΜΕ βρίσκεται για άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του, εν αναμονή της μαθηματικής εξασφάλισης του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 ολόκληρα χρόνια και η Θεσσαλονίκη αναμένεται να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές.

Τα ΜΜΕ της Ρουμανίας κάνουν για άλλη μία φορά ειδική αναφορά στον Δικέφαλο, μιλώντας για μία μοναδική… παράσταση με πυροτεχνήματα, την οποία ετοιμάζουν οι οπαδοί των “ασπρόμαυρων”.

Η ιστοσελίδα digisport.ro σημειώνει μεταξύ άλλων πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για ένα ιστορικό Σαββατοκύριακο, όπου μπορούν να βάλουν τέλος στην 34ετή αναμονή για τον τίτλο. Χιλιάδες πυρσοί θα παράσχουν μια μοναδική έκθεση πυροτεχνίας.

Παράλληλα, αναφέρει πως θα πρόκειται για μία μοναδική παράσταση, ενώ γυρίζουν το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό το 2014, όπου χιλιάδες πυρσοί άναψαν περιμετρικά του γηπέδου, με το σχετικό άρθρο να συνοδεύεται από τα απαραίτητα βίντεο.

sdna.gr