Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προανάκριση για τα όσα έγιναν στο «Γ.Καραϊσκάκης»

Δίνεται άμεσα η συνέχεια για τα όσα έγιναν στο «Γ.Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ μετά την επιστολή του αιτήματος του Δικεφάλου στους αρμόδιους φορείς.
Με πολλά… παρατράγουδα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 1ης Δεκεμβρίου του 2019 ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να βγαίνει στην «αντεπίθεση» μετά τα όσα βίωσε κατά την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δικέφαλος επέρριψε ευθύνες ανοιχτά στον Λευτέρη Αυγενάκη, τοποθετώντας τον Υφυπουργό στο κάδρο δεδομένου πως είχε προηγηθεί δύο ημέρες πριν η συνάντησή του με την αντιπροσωπεία του ΟΣΦΠ (Μώραλης, Καραπαπάς, Σουλούκου).

Όπως ανέφεραν τότε οι «ασπρόμαυροι»: «Το γεγονός αυτό νομιμοποίησε τα φαινόμενα ασυδοσίας που παρατηρούνται συχνά στο συγκεκριμένο γήπεδο και δεν είναι τυχαίο πως όποτε ο Ολυμπιακός δεν παίρνει το αποτέλεσμα που επιθυμεί ή αισθάνεται αδύναμος, το Καραϊσκάκη μετατρέπεται σε αυτόνομη περιοχή όπου καταργούνται οι νόμοι του κράτους.

Το ότι εν τέλει δεν προκλήθηκε κάποια βαριά σωματική βλάβη σε μέλος της αποστολής, οφείλεται στους ανθρώπους της ασφάλειας της ομάδας μας που συνόδευαν την αποστολή, ενώ η πλειονότητα της αστυνομικής δύναμης ήταν απούσα ή θεατής.

Όπως και στον χαρακτήρα μας, αφού έχουμε μάθει να μπαίνουμε και να παίζουμε και όχι ν΄αναζητούμε αφορμές σε χαρτοπετσέτες».

Ο ΠΑΟΚ απευθύνθηκε με επιστολή του στον Αθλητικό Εισαγγελέα Πειραιά, με κοινοποίηση και στα αρμόδια υπουργεία, μέσω της οποίας αιτήθηκε έρευνα πάνω σε συγκεκριμένα γεγονότα που διαδραματίστηκαν και σφράγισαν το εν λόγω παιχνίδι. Σήμερα, υπήρξε ενημέρωση πως η προανάκριση για τα όσα κατήγγειλε ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε και πλέον μένει να φανούν ποιες θα είναι οι εξελίξεις…