Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Μαρτίνς μετά τον θρίαμβο στην Πόλη -«Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League»

ΚΕΡΔΙΣΕ 1-0 ΤΗΝ ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι με το… ενάμισι πόδι στα πλέι οφ για την είσοδο στους ομίλους του Champions League, αλλά ο προπονητής του, Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» μετά το 1-0 της ομάδας του επί της Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως πρέπει οι παίκτες του να μην επαναπαυθούν καθώς υπάρχει και η ρεβάνς. «Δεν έχει τελειώσει ακόμα η πρόκριση. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά και ο αντίπαλός μας είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Θα είμαστε πιο ήρεμοι τώρα για τη ρεβάνς αλλά θέλει προσοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά και σχετικά με τα παράπονα των Τούρκων για την διαιτησία είπε:

«Δεν θα σχολιάσω κάτι για αυτό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι για την διαιτησία. Πλέον ως σύνολο είμαστε πιο συσπειρωμένοι. Η ομάδα μας έχει βελτιωθεί μετά τα παιχνίδια με την Πλζεν. Σήμερα στα πρώτα 15 λεπτά ήμασταν ανώτεροι. Προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, πετύχαμε ένα γκολ αλλά και όταν έμεινε ο αντίπαλος με 10 παίκτες δεν ήταν εύκολη η αναμέτρηση. Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε στους ομίλους του Champions League».

Να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός σε περίπτωση πρόκρισης θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Κράσνονταρ-Πόρτο (η Πόρτο κέρδισε 1-0 στη Ρωσία, στο πρώτο ματς).