Οργή Σαλβίνι για την 19χρονη με το μεσαίο δάχτυλο! (ΦΩΤΟ)

Η 19χρονη υποστηρίζει ότι το μεσαίο δάχτυλο δεν είχε αποδέκτη τον Σαλβίνι – Υποχρεώθηκε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media  μετά τις απειλές και τα υβριστικά σχόλια που δέχθηκε

Σάλο προκάλεσε στην Ιταλία μια φωτογραφία που δείχνει μια 19χρονη κοπέλα να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο ενώ ποζάρει στον φακό του κινητού της έχοντας στο φόντο τον αρχηγό της Λέγκας και πρώην υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι.

Τη φωτογραφία ανέδειξε ο ίδιος ο Σαλβίνι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας στη λεζάντα «τι ωραία να ταξιδεύεις με ευγενικούς ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να διαδηλώνουν κατά του μίσους, της βίας και των προσβολών».

Στην φωτογραφία πρωταγωνιστεί η 19χρονη Έρικα Λάμπε, η οποία την τράβηξε κατά τη διάρκεια πτήσης από το Μπάρι στο Μιλάνο.


Μετά την ανάρτησή της, ωστόσο, στον λογαριασμό της στο Facebook και το Instagram αλλά, κυρίως, την ανάδειξή της από τον Σαλβίνι, η 19χρονη έγινε δέκτης απειλών και προσβλητικών σχολίων.

Οι αντιδράσεις, μάλιστα, ήταν τόσο σφοδρές ώστε η 19χρονη να υποχρεωθεί να διαγράψει όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

Νωρίτερα, ωστόσο, είχε φροντίσει να καυτηριάσει την επιλογή του Σαλβίνι να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά της «διασφαλίζοντας ότι θα δεχθώ βαριές προσβολές, απειλές θανάτου αλλά και εικόνες πορνό».
«Εγώ τράβηξα τη φωτογραφία για να επισημάνω την σύμπτωση του να ταξιδεύεις σε πτήση χαμηλού κόστους έχοντας δίπλα σου τον Σαλβίνι. Η χειρονομία απευθυνόταν στους φίλους μου και δεν είχε να κάνει τίποτα με τον Σαλβίνι τον οποίο εξάλλου “περικύκλωσα” με καρδούλες».

Η ίδια υποστήριξε, επίσης, ότι δεν ανήκει στο κίνημα των επικριτών του Σαλβίνι. «Δεν είμαι αριστερή, ούτε και δεξιά. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική και πιθανώς σε λίγα χρόνια να την αντιλαμβάνομαι καλύτερα. Δεν περίμενα τέτοια δημοσιότητα και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα για κάτι το οποίο έκανα με διαφορετική πρόθεση».