Ο Γιώργος Τράγκας παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας με… παπά τον Ελβις και παρανυφάκι τον «Αστερίξ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Λας Βέγκας παντρεύτηκε τη Μαρία Καρρά ο Γιώργος Τράγκας – Δείτε βίντεο

Γενέθλια είχε χτες ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας αι αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους του στο YouTube ένα βίντεο απότ ο γάμο του στο Λας Βέγκας, τον περασμένο Απρίλιο.

«Οι άνθρωποι στα 50 λίγο τρελαίνονται, θέλουν να ξαναγίνουν νέοι» αναφέρει σε ένα σύντομο μήνυμά του ο Γιώργος Τράγκας πριν ξεκινήσει το βίντεο από την ανανώση των όρκων του γάμου του με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Δαμάσκος, επιχειρηματίας της ομογένειας από το Λος Αντζελες και η σύζυγος του.

Όσο για το «παρανυφάκι», δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο σκύλο του Γιώργου Τράγκα, τον Αστερίξ. «Αυθεντικός, αυθεντικότερος είναι ο Αστερίξ, ο σκύλος μου. Το καλύτερο παρανυφάκι που βρέθηκε ποτέ» σχολιάζει ο δημοσιογράφος στο βίντεο που ανάρτησε.

Ο τρίτος του γάμος με… την ίδια σύζυγο

«Αποφάσισα την ανανέωση όρκων στο Λας Βέγκας με τη Μαρία Καρρά, τη γυναίκα που έχω παντρευτεί ήδη δύο φορές» σημειώνει ο Γιώργος Τράγκας που εξηγεί πως το ζευγάρι έχει παντρευτεί στην Αθήνα, τόσο με πολιτικό, όσο όμως και με θρησκευτικό γάμο.

Όπως μάλιστα σημειώνει κάτω από το βίντεο, ο Γιώργος Τράγκας, την τελετή παρακολούθησαν τον περασμένο Απρίλιο σε Live Streaming οι συγγενείς του ζευγαριού στην Ελλάδα. «Μια τελετή η οποία μέσω live streaming μεταδόθηκε μέχρι και στον γραφικό… Άγρα της Έδεσσας, που μένει η πεθερά μου» αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Τι ζητά;

«Δεν θέλω από σας πικρόχολα σχόλια, γιατί στα 50 μου έχω δικαίωμα να κάνω ότι θέλω. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας» είπε ο Γιώργος Τράγκας, ζητώντας από τους χρήστες να μην είναι επικριτικοί μαζί του. «Όσοι είστε νεότεροι από εμένα και έρθετε ως εδώ θα καταλάβετε γιατί το έκανα στο Λας Βέγκας» σχολίασε επιπλέον ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=P38pawERNB8