Ο Κυριάκος ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στον ΕΒΡΟ! Την κρίσιμη ώρα δίπλα στους Φύλακες-Αγγέλους μας…. (βίντεο)

Δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, στους αστυνομικούς μας, μαζί με τους ιεράρχες μας και τον δήμαρχο να φωνάξουν όλοι μαζί ΣΤΟΠ στον τραμπούκο Ερντογάν.

Στην περιοχή του Έβρου και ειδικότερα στην περιοχή Καστανιές βρέθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που επιχειρούν να διεισδύσουν παράνομα στην Ελλάδα.
Ο κ. Βελόπουλος αφού ενημερώθηκε από τον επικεφαλής ταξίαρχο που συντονίζει το στρατιωτικό προσωπικό στην περιοχή, μετά την απόφαση για λήψη έκτακτων μέτρων στα σύνορα, στη συνέχεια είχε συνάντηση με κατοίκους από τις Καστανιές Έβρου που του εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή των Ελληνοτουρκικών συνόρων, αλλά και με τους άνδρες της Ελληνικής αστυνομίας που έχουν επιφορτιστεί με την ασφάλεια των συνόρων και την απώθηση των λαθρομεταναστών .Στις Καστανιές ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ συναντήθηκε και με τους τέσσερις Μητροπολίτες της Θράκης
(Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων , Ξάνθης Παντελεήμων και Ορεστιάδος- Διδυμοτείχου και Σουφλίου Δαμασκηνό), οι οποίοι εξέφρασαν στον κ. Βελόπουλο τόσο την αγωνία τους για τα τεκταινόμενα στην περιοχή του Έβρου, όσο και την αμέριστη συμπαράσταση τους στους κατοίκους και τα σώματα ασφαλείας που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της Περιφρούρησης των Συνόρων.
Σε δηλώσεις που έκανε  στην κρατική Τηλεόραση ο Πρόεδρος της Ελληνικής λύσης, κατηγόρησε την Τουρκία για τον υβριδικό πόλεμο που διεξάγει σε βάρος της Ελλάδας με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας, ενώ ζήτησε περισσότερα μέτρα περιφρούρησης των συνόρων σε στεριά και θάλασσα (pushback).