Ο λαμπερός κύριος «Πάρτον» πρωταγωνιστής σε ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και χυδαιότητας

Η νεαρή δημοσιογράφος που του «γυάλισε», η γοητευτική πρωταγωνίστρια, η κωμικός και η θιασάρχης που τον απέλυσε

Εκείνο το καλοκαίρι του 2001, μια νεαρή και πολύ όμορφη δημοσιογράφος έμελλε να γνωρίσει για πρώτη και τελευταία φορά στην ζωή της τον κύριο «Πάρτον». Δεν τον ήξερε φυσικά με το παρατσούκλι που τον ξέρουν όλοι πλέον στον χώρο του θεάτρου, όπου μεγαλουργεί εδώ και δεκαετίες, όπως συμβαίνει και με τις δουλειές του στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο.

Του το κόλλησαν επειδή λατρεύει να βγάζει έξω συγκεκριμένο ανατομικό μέλος του σώματος του, προσθέτοντας στην άτυχη γυναίκα ενίοτε την λέξη «πάρτον», στην σωστή του απόδοση «πάρε τον». Είναι αυτό που λέμε βαρύ όνομα στον χώρο της υποκριτικής το οποίο τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν πολύ για τα πεπραγμένα του εκτός σκηνής.

Αυτά που του καταμαρτυρούν τουλάχιστον έξι γυναίκες, προς το παρόν χωρίς να έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες, οι πέντε εκ των οποίων είναι πολύ γνωστές ηθοποιοί, που δεν ήθελαν άλλα ήρθαν σε στενή επαφή με τον κύριο «Πάρτον» επειδή το ήθελε αυτός.
Η έκτη είναι η νεαρή τότε δημοσιογράφος που δούλευε σε μεγάλο κανάλι ως ρεπόρτερ σε μια καλοκαιρινή εκπομπή και για κακή της τύχη έτυχε να αρέσει στον κύριο «Πάρτον». Φρόντισε μάλιστα να μάθει ότι την ξεχώρισε και πίστευε ότι έχει ταλέντο στην υποκριτική, γι΄ αυτό ζήτησε να τον επισκεφθεί για να της μιλήσει.

Παρόλο που η νεαρή κοπέλα είπε στους υπεύθυνους του καναλιού ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική, αυτοί της είπαν ότι έπρεπε να πάει, έστω για να του πει. Ψυλλιασμένη ίσως για το τι μπορεί να την περίμενε, η δημοσιογράφος πήγε σε πολύ γνωστό τηλεοπτικό στούντιο με τον πατέρα της. Όταν την οδήγησαν στο καμαρίνι του σταρ, ο τελευταίος φρόντισε μόλις την υποδέχθηκε να κλειδώσει την πόρτα και να δείξει ξεκάθαρα ότι μόνο κουβέντα δεν ήθελε μαζί της.

Η κοπέλα τρομοκρατημένη, κράτησε στοιχειωδώς την ψυχραιμία της, του είπε ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική και τον προειδοποίησε να μην κάνει τίποτα, γιατί έξω την περίμενε ο πατέρας της. Ο κύριος «Πάρτον» άλλαξε αμέσως διάθεση και της είπε να το σκεφτεί και ότι θα την περίμενε να πάει μόνη της την επόμενη μέρα. Η νεαρή δημοσιογράφος έφυγε τρέχοντας και φυσικά δεν πήγε την άλλη μέρα στο ραντεβού με τον «αναμμένο» πρωταγωνιστή. Προτίμησε να μην πει τίποτα για τα όσα έζησε σε κανέναν και επέστρεψε στην δουλειά της, μόνο για ένα 24ωρο αφού την επομένη της κοινοποιήθηκε η απόλυσή της από το κανάλι. Ήξερε πολύ καλά γιατί έχασε την δουλειά της, αλλά επέλεξε να μην πει τίποτα, ξέροντας ότι δεν θα έβρισκε το δίκιο της, έχοντας απέναντι τον σταρ του καναλιού.

Τα σκισμένα ρούχα και η απόλυση

Αυτόν που τα επόμενα χρόνια φέρεται να συνέχισε από την θέση ισχύος και δημοσιότητας, το «θεάρεστο» έργο του, απέναντι σε γυναίκες ηθοποιούς που του έβγαζαν κάτι. Μια από αυτές, μια πολύ γοητευτική κοπέλα δεν ξέχασε ποτέ τις επισκέψεις του στο καμαρίνι της, όπου ο κύριος «Πάρτον» προχωρούσε σε χυδαίες σεξουαλικές πράξεις μπροστά της.

Μια άλλη, πολύ γνωστή κωμικός έζησε και αυτή την εξ αποστάσεως «γνωριμία» με το συγκεκριμένο ανατομικό μέλος του διάσημου πρωταγωνιστή ο οποίος της είπε και την κλασική λέξη, αυτή που του χάρισε το διάσημο πλέον παρατσούκλι του. «Και που να τον πάω;» του απάντησε ψύχραιμα και έφυγε αφού στόλισε με μερικά κοσμητικά επίθετα τον άνθρωπο που φέρεται να έσκισε τα ρούχα συμπρωταγωνίστριάς του, θολωμένος από το άρρωστο πάθος του.

Κανείς πλην της ίδιας και κάποιων άλλων ανθρώπων δεν μπορεί να γνωρίζει αν τελικά αυτή η κοπέλα γλίτωσε μόνο με σκισμένα ρούχα από τον διάσημο ηθοποιό-σκηνοθέτη. Αυτόν που φέρεται να έχει πει αρκετές φορές την φράση «ή θα μου κάτσεις, ή ξέχνα τον ρόλο» σε νεαρές γυναίκες που επέλεγε για συμπρωταγωνίστριές του. Είναι αυτός που φέρεται να εκδιώχθηκε πριν από λίγα χρόνια, όταν είχε αναλάβει την σκηνοθεσία ενός εξαιρετικού έργου διάσημης ξένης συγγραφέως με δυνατό καστ και μεγάλο θίασο.

Η θιασάρχης της παράστασης δεν αντιλήφθηκε αρχικά τουλάχιστον, ότι ο καταξιωμένος πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης, είχε βάλει στο μάτι μια όμορφη ηθοποιό του θιάσου. Το pressing για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του στην νεαρή κοπέλα ήταν τόσο ασφυκτικό και χυδαίο που όταν η θιασάρχης το έμαθε, επέλεξε να τον απολύσει από την παράσταση χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ο πραγματικός λόγος αποσιωπήθηκε τότε, αλλά όλοι στον χώρο, ήξεραν ότι ο κύριος «Πάρτον» είχε «χτυπήσει» ξανά και την γλίτωσε για άλλη μια φορά.

Μόνο που πλέον τα στόματα έχουν ανοίξει για τα καλά και όπως όλα δείχνουν η περίπτωσή του οδεύει προς τα επίσημα πλέον αποκαλυπτήρια της.

protothema.gr