Ο οδηγός του φορτηγού για την επίθεση στους εφοριακούς: «Του έριξα μια-δυο, δεν έφταιγα»

Τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη με την επίθεση κατά εφοριακών στο Ρέθυμνο, έδωσε ο οδηγός φορτηγού που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό τους.

Ο 45χρονος παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στους ελεγκτές, επειδή όπως υποστηρίζει αρνήθηκαν να ελέγξουν τα βιβλία του και επέμεναν να του κόψουν πρόστιμο. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του φορτηγού, μιλώντας στον Alpha, είπε «με ρώτησαν τι έχω φορτωμένο, τους απάντησα κάρβουνο. Τους είπα ότι είχα χαρτιά και απάντησαν δεν μας ενδιαφέρει, κόψτε του πρόστιμο 500 ευρώ».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «τους είπα θα καλέσω την Αστυνομία και μόλις έρθει, θα σε δείρω εσένα… γιατί μου τα κάνεις αυτά, είμαι ταλαιπωρημένος άνθρωπος… και επέμεναν κόψτε του 500 ευρώ. Του λέω δεν κόβεις τίποτα, κάλεσε την αστυνομία και μου λέει “δείρε με τώρα”».

«Μου επιτέθηκε ένας από τους εφοριακούς»
Ο οδηγός του φορτηγού, υποστηρίζει πως ένας από τους εφοριακούς του επιτέθηκε. «Όχι απλά με προκάλεσε, μου επιτέθηκε ο ένας εξ αυτών… ήταν και λίγο πιο ψηλός και πιο γεροδεμένος… έτσι κάνουν αυτοί… Εν τω μεταξύ περνάω κάποιες καταστάσεις, δεν είμαι καλά ψυχολογικά αυτόν τον καιρό. Του έριξα καμία- δύο και μετά ήρθε η άλλη η κοπέλα, δεν ξέρω πώς, με έσυρε, κάτι τέτοιο, έφαγε κι αυτή μία. Ούτε κατάλαβα πώς χτύπησε αυτή. Δεν πέταξα πέτρες. Τον χτύπησα ναι, πέρασα Αυτόφωρο αλλά όλα τα άλλα που λένε είναι ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά για την επίθεση στους εφοριακούς.

«Με ρώτησαν γιατί δεν έκοψα δελτίο αποστολής τους είπα ότι στην περιοχή μου δεν κόβω δελτίο αποστολής», προσθέτει ο οδηγός, επισημαίνοντας πως είναι αγρότης και παλεύει για το μεροκάματο και πως δεν είχε τα λεφτά να πληρώσει το πρόστιμο. «Ένιωσα απειλή, τσαμπουκά. Αφού τους έδινα τα βιβλία μου και μου έλεγαν πρόστιμο 500 ευρώ ήταν σαν να ήθελαν λεφτά. Δεν έφταιγα. Τόσοι είναι παράνομοι εκεί. Εγώ ήμουν ο νόμιμος και έμπλεξα εγώ;», συμπλήρωσε.

Τις επόμενες ημέρες, ο 45χρονος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να του αποδοθούν κατηγορίες, καθώς σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.