Πήλιο: Τον βρήκαν γυμνό και τον άκουσαν να τους λέει πως “ο Θεός είναι μεγάλος”! Χαμός στη Μακρινίτσα!

Τα όσα έγιναν στη Μακρινίτσα, κεντρίζουν το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο Πήλιο και όχι μόνο. Ο γυμνός άντρας εντοπίστηκε από υλοτόμους…

Ψυχιατρικά προβλήματα εξετάζεται αν αντιμετωπίζει ο άνδρας που χθες το πρωί (02-11-2020) εντοπίστηκε γυμνός από υλοτόμους στο δάσος πάνω από το μοναστήρι της Μακρινίτσας και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου αναμένεται σήμερα η αδελφή του για να τον παραλάβει.

Ο 48χρονος άνδρας, που δήλωσε ότι είναι από τη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκε χθες το πρωί γυμνός, με εκδορές στο σώμα του πιθανόν από τα βάτα, πάνω από το μοναστήρι Μακρινίτσας, από ξυλοκόπους. Ενώ φέρεται να είχε πάει στο σημείο, με το αυτοκίνητό του μάρκας Smart.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, όταν οι υλοτόμοι τον ρώτησαν τι δουλειά έχει στο σημείο και γιατί ήταν γυμνός, ο άνδρας τους απάντησε «ο Θεός είναι μεγάλος», οπότε και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Επειδή στο σημείο που βρισκόταν δύσκολα φθάνει κάποιος, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ άφησε το ασθενοφόρο σε ένα σημείο και συνέχισε με περιπολικό 4Χ4 και αγροτικό αυτοκίνητο, τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διανυκτέρευσε στην Ψυχιατρική κλινική.

Ευτυχώς, εντοπίστηκε η αδελφή του που μένει στην Κατερίνη και σήμερα αναμένεται στο Βόλο για να συνοδεύσει τον 48χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει.