ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Ιταλική “σφυρίχτρα” επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για το ματς της Τούμπας!

O Ντανιέλε Ντόβερι ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διάκριση στην Ευρώπη και είσοδο στους ομίλους του Champions League, ξεκινάει την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 21:00 το βράδυ, με τη μεγάλη του “μάχη” κόντρα στην Μπεσίκτας. Η UEFA έκανε γνωστό το διαιτητή του αγώνα της Τούμπας.

Ο 43χρονος Ιταλός διαιτητής, Ντενιέλε Ντοβέρι θα είναι εκείνος που θα διευθύνει τον αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ματέο Πάσερι, Ντάριο Κεκκόνι και 4ος ο Τζιανπάολο Καλβαρέσε.

Διεθνής από το 2001, ο Ντοβέρι έδωσε το “παρών” την περασμένη σεζόν σε δυο παιχνίδια προκριματικής φάσης τόσο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όσο και του Europa League. Ο 42χρονος ρέφερι μάλιστα είχε σφυρίξει τον τελικό του Κόπα Ιτάλια ανάμεσα στη Νάπολι και την Γιουβέντους.

Ο Ντόβερι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από σχεδόν 2 χρόνια (Οκτώβριος του 2018), καθώς είχε σφυρίξει στην αναμέτρηση Άρης – ΠΑΟΚ εκείνης της σεζόν (2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων).