ΠΑΟΚ: “Σήμερα έπρεπε να λάμψει η αλήθεια!” – “Αναβολή στην επισημοποίηση της σκευωρίας και των δήθεν ανώνυμων καταγγελιών”

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ σχολίασαν τις σημερινές εξελίξεις που προέκυψαν από την ΕΕΑ, κάνοντας λόγο για αναβολή της επισημοποίησης της σκευωρίας και κατάρριψη των δήθεν ανώνυμων καταγγελιών.
H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε την υπόθεση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη μετά τις καταγγελίες του Ολυμπιακού, αποφασίζοντας πως θα συνεδριάσει τελικά για το εν λόγω θέμα την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ήθελαν να τελειώσει άμεσα η υπόθεση της κατασκευασμένης καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως χαρακτηριστικά σημείωναν, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

 Όπως τόνιζαν οι «ασπρόμαυροι»: «Δυστυχώς η σημερινή ακρόαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον της ΕΕΑ για την κατασκευασμένη καταγγελία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη παρά τις προσπάθειες του νομικού επιτελείου για άμεση εκδίκαση ώστε να λάμψει η αλήθεια…» για να συμπληρώσουν στη συνέχεια: «Κατά συνέπεια, πήρε η αναβολή τόσο η επισημοποίηση της σκευωρίας, όσο και η κατάρριψη των δήθεν ανώνυμων καταγγελιών».