Παπαγγελόπουλος για Novartis: Πρωτοφανής απόπειρα πολιτικής δίωξης!

Οργισμένη δήλωση από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης. Για ανυπαρξία στοιχείων σε βάρος του κάνει λόγο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. “Άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου”. “Ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί”.

Με μία οργισμένη δήλωση, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κάνει λόγο για «ανυπαρξία» στοιχείων σε βάρος του για την υπόθεση της Novartis.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, που πήρε στα χέρια του τη δικογραφία, επισημαίνει πως «ανεπιφύλακτα δηλώνω: πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης», ενώ εξαπολύει μύδρους για εκείνους που «με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της Novartis αλλά και τη διερεύνησή του».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης τονίζει πως «έφτασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί» και… συμφωνεί με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, πως θα πάει την υπόθεση ως το τέλος!«Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος«, καταλήγει στη δήλωσή του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Όλη η δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου
«Μετά από μία σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας ανεπιφύλακτα δηλώνω:

Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα. Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της NOVARTIS αλλά και τη διερεύνησή του.

Θα είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου με τα αστεία παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας.

Όμως τα ψέματα τελείωσαν. Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό. Έφθασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη. Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος».