Παραδοχή ήττας των Τούρκων: ”Οι Έλληνες σφράγισαν το Αιγαίο-Δεν περνάνε πλέον οι μετανάστες” – Βίντεο

Έμμεση παραδοχή ήττας είχαμε από τους Τούρκους
Συνοδεία τουρκικών ακταιωρών επιχείρησε να εισέλθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα λέμβος με αλλοδαπούς, βορειοανατολικά της Μυτιλήνης πρωινές ώρες σήμερα, όπου εντοπίστηκε από Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και Περιπολικό σκάφος Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Σήμερα τα ελεγχόμενα από τον Ρ. Τ Ερντογάν ΜΜΕ προσπαθούν να διαστεβλώσουν την πραγματικότητα όπως πάντα, όμως πάνω στη βιασύνη τους έγραψαν κάτι που ίσως δεν κατάλαβαν.

Παραδέχθηκαν πως πλέον το ΛΣ και το ΠΝ δεν αφήνει τίποτα να περάσει στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Το σχέδιο της Άγκυρας είναι ξεκάθαρο. Θέλει να ”φορτώσει” το τα νησιά μας με μετανάστες, που μάλιστα μερικοί από αυτούς είναι και φορείς του κορονοϊού.

Οι Τούρκοι ανέφεραν πως πλέον τίποτα δεν ήταν όπως πριν και μάλλον αποδέχθηκαν μετά τον Έβρο άλλη μία ταπείνωση, αυτή στο Αιγαίο.

Βέβαια γράφουν για άλλη μία φορά ανακρίβειες, πως δήθεν ελληνικά σκάφη παραβίασαν τα τουρκιά χωρικά ύδατα. Οι Τούρκοι δεν κατάφεραν χθες να εξετελέσουν την αποστολή τους και μάλιστα με ένα βίντεο το οποίο δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα, προσπαθούν να μας πείσουν πως σκάφη των Τούρκων περικύκλωσαν το ΛΣ.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς σε βίντεο που έβγαλε χθες το ΛΣ, δείχνει ξεκάθαρα πως ”μπλοκαρίστηκε” η επιχείρηση των Τούρκων.

pentapostagma.gr