Προς ευαίσθητους “ουμανιστές”: Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων τελειώνει το παραμύθι -Την ημέρα εμφανίζουν γυναικόπαιδα, τη νύχτα είναι πιο σκληρές οι ομάδες των μεταναστών

Για γεγονότα που «δεν έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν» στον Έβρο έκανε λόγο στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας.

«Πλέον φαίνεται ότι λέμε ένα stop σε όποιον θέλει να περάσει τα σύνορά μας. Καλύπτονται όλα τα σύνορα Εϊναι ξεκάθαρο το μήνυμα που έχουμε δώσει απέναντι» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο η νύχτα της Δευτέρας «ήταν ίσως η πιο ήρεμη χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν επιχειρήθηκαν είσοδοι μεταναστών στην ελληνική επικράτεια. Ήταν μια καλή νύχτα σε σχέση με τις προηγούμενες που ήταν πολύ πιο σκληρές».

«Πρόκειται για ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο για να δοκιμάσουν την ασφάλεια της χώρας. Χρησιμοποιήσαν χημικά, ακόμα και ένστολοι, με σύγχρονα όπλα ρίψης χημικών που δεν θα μπορούσε να έχει μετανάστης» περιέγραψε για όσα έζησαν οι συνάδελφοί του στα σύνορα του Έβρου τα προηγούμενα 24ωρα.

Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, «τη μέρα εμφανίζουν γυναικόπαιδα, τη νύχτα είναι πιο σκληρές οι ομάδες».

Ο κ. Χαρέλας επισήμανε, τέλος, ότι «μας βοηθάει ο στρατός και η τοπική κοινωνία με ό,τι χρειαστούμε. Εισπράττουμε μια πρωτόγνωρη αγκαλία».

«Σταθήκαμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Να μας ενώσει όλους τους Έλληνες αυτό που έγινε» κατέληξε ο πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων.