Προφυλακίστηκε ο 44χρονος καθηγητής για την αποπλάνηση της 14χρονης!

– Τι είπε για τις επαφές του με τη μαθήτρια
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος καθηγητής που κατηγορείται για την αποπλάνηση  της 14χρονης μαθήτριας στην Ηλιούπολη.

Στην απολογία του στον ανακριτή, που κράτησε 3 ώρες, ο καθηγητής δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του, ενώ ισχυρίστηκε πως με τη μαθήτρια ήρθε μια φορά σε στενή επαφή, τον Φεβρουάριο του 2020.

Παράλληλα, ανέφερε πως τη βοηθούσε με τα μαθήματά της.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα της 14χρονης την είδε με τον καθηγητή.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προσεκτικά έχουν εντοπίσει στο κινητό της 14χρονης αλλοδαπής μαθήτριας φωτογραφίες του 44χρονου καθηγητή ενώ παράλληλα προσπαθούν να εξακριβώσουν είχε συνάψει σχέση και με άλλες ανήλικες.

Το στοιχείο που πυροδότησε τα σενάρια περί σχέσεων και με άλλα κορίτσια ήταν οι μαρτυρίες που ήθελαν τον καθηγητή να πείραζε λεκτικά τις μαθήτριες του και ορισμένες φορές να άγγιζε τα όρια της χυδαιότητας με αστεία του.

Η προσέγγιση
Ο καθηγητής, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσέγγισε την 14χρονη πριν από περίπου ένα χρόνο και ύστερα από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα.

Ο 44χρονος, που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, είχε πάει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.