Πρώτα η κορυφή, μετά το Λονδίνο για τον Ολυμπιακό!

Στην κορυφή του πρωταθλήματος επιθυμεί να παραμείνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο, έπειτα από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Ένα φορτωμένο πρόγραμμα, με 8 αγώνες σε 28 ημέρες, έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Πρώτος αντίπαλος για τους Πειραιώτες σε αυτή την… ανηφόρα ο Πανιώνιος, τον οποίο αντιμετωπίζουν στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Λίγες ημέρες, μάλιστα, πριν από το σημαντικό παιχνίδι με την Τότεναμ για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» είναι η παραμονή τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάνοντας το «2 στα 2» μετά την επικράτηση επί του Ατρομήτου και διατηρώντας παράλληλα το αήττητο σερί τους τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει μικρό ροτέισον στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκασπάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Λοβέρα στα δύο άκρα. Ο Σουντανί θα αγωνιστεί πίσω από τον Γκερέρο.