Πόρος: Βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου !

Το ελικόπτερο χτυπάει πάνω στο καλώδιο και ένα δευτερόλεπτο αργότερα πέφτει στο νερό με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο Έλληνας χειριστής και οι δύο Ρώσοι επιβάτες.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου στον Πόρο το μεσημέρι της Τρίτης έφερε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο φαίνεται το ελικόπτερο να χτυπάει στα καλώδια της ΔΕΗ, να σημειώνεται έκρηξη και ένα δευτερόλεπτο αργότερα να πέφτει στο νερό.

Από την πτώση έχασαν τη ζωή τους ο Έλληνας χειριστής του ελικοπτέρου και οι δύο Ρώσοι επιβάτες με την επιχείρηση ανάσυρσής τους να ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.

Σε δεύτερο βίντεο φαίνεται το ελικόπτερο να απογειώνεται κανονικά από το ελικοδρόμιο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να πέφτει πάνω στα καλώδια με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έκρηξη.

Πληροφορίες λένε ότι το ελικόπτερο προσπάθησε περάσει από κάτω από τα καλώδια με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έκρηξη με μικρά κομμάτια από το ελικόπτερο να εκσφεδονίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Μετά την πτώση του ελικοπτέρου ακολούθησε μπλακ άουτ στο νησί του Πόρου με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να σπεύδουν στο νησί προκειμένου να επιδιορθώσουν τη βλάβη το συντομότερο δυνατόν.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε σε σελίδα στο Facebook έχει καταγραφεί η στιγμή της πρόσκρουσης του ελικοπτέρου στη θάλασσα: