Ράπερ Lamaniff: Έβγαινε live στα social media και εκτόξευε απειλές!

«Όταν σας βρω… δεν συγχωρεί, δεν συγχωρεί» έλεγε ο ράπερ με το προσωνύμιο «Lamaniff»

Εικοσιτέσσερις ώρες μετά την ενεργοποίηση του Silver Alert για τον εντοπισμό του ράπερ “Lamaniff” οι Αρχές προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τον γρίφο της εξαφάνισης του, εξετάζοντας όλα το ενδεχόμενα.

Στο στόχαστρο των ερευνών έχουν μπει όλα τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής στην διάθεση τους, από το ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τις απειλές του περί αυτοκτονίας, μέχρι το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο εμφανίζεται να απειλει εχθρούς και ανταγωνιστές.

Χρησιμοποιεί υβριστικό λεξιλόγιο, καταφέρεται εναντίον άλλων ράπερ που προσπαθούν να τον μιμηθούν, ακολουθώντας το μονοπάτι που έχουν χαράξει εδώ και δεκαετίες αρκετοί αμφιλεγόμενοι αφροαμερικανοί καλλιτέχνες που στο όνομα της επιτυχίας, δηλώνουν ότι το ζητούμενο είναι να βρεις την άκρη ατομικά και με κάθε μέσο να καταφέρεις να ξεφύγεις από την φτώχια και την μιζέρια, την ανασφάλεια και την καταπίεση. Ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις άσχημα πράγματα, από το να εμπλακείς σε αιματοχυσίες και σε εμπόριο ναρκωτικών, εκβιασμούς κλπ.

Στίχοι που μιλούν για ναρκωτικά, μάρκες και ακριβά αυτοκίνητα έχουν εξελιχθεί στη σύγχρονη μουσική της πόλης και με τη βοήθεια του YouTube και την τεράστια διείσδυση που έχει στις νεότερες ηλικίες, οι Έλληνες ράπερς-τράπερς καταφέρνουν και να βγάζουν πολλά χρήματα και να ασκούν μεγάλη επιρροή κυρίως στους έφηβους δημιουργώντας λανθασμένα πρότυπα.

Και η μέχρι στιγμής πορεία του «Lamaniff» ήταν τέτοια που τον έκανε να ταυτιστεί με το συγκεκριμένο μουσικό ρεύμα. Από την απουσία των γονέων του (μένουν μόνιμα στην Γερμανία) μέχρι τις σπουδές στον αθλητισμό στα Γιάννενα και στην φημολογούμενη εμπλοκή του σε κύκλωμα ναρκωτικών, ο “Lamaniff” φαίνεται πως είχε τους λόγους του για να ξεκινήσει την δική του επανάσταση εκφράζοντας την μέσα από σκληρούς στοίχους.

Την εξαφάνιση του δήλωσε η γιαγιά του νεαρού μουσικού που μετέβη χθες στο Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού υπογράφοντας την σχετική υπεύθυνη δήλωση καθώς όπως αναφέρουμε πιο πάνω, οι γονείς του ζουν μόνιμα στην Γερμανία. Ο πατέρας του που ζει στο Αμβούργο της Γερμανίας μιλώντας χθες στο protothema.gr, αποκάλυψε ότι η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του ο γιος του ήταν μέσω ενός φωνητικού μηνύματος που άφησε στον τηλεφωνητή του.

«Μου άφησε ένα φωνητικό μήνυμα, λέγοντάς μου μπαμπα τι κάνεις» ανέφερε, για να προσθέσει: Του απάντησα λίγη ώρα αργότερα, καθώς ήμουν στη δουλειά μου. Ήταν η τελευταία φορά που τον άκουσα. ‘Εκτοτε το τηλέφωνό του είναι απενεργοποιημέμνο και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ελπίζω να βρεθεί, ελπίζω να είναι ζωντανός».