Σάλος: Κορωνο-πάρτι σε roof garden της Αθήνας με… επτά παίκτες του Ολυμπιακού!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ επτά παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε κορωνο-πάρτι σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού – Συνελήφθη η διοργανώτρια!
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το εξειδικευμένο σε αστυνομικά θέματα σάιτ bloko.gr. περίπου 30 άτομα συμμετείχαν στο πάρτι που έγινε σε roof garden ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού.

Στο πάρτι, στο οποίο υπήρχε και dj, βρίσκονταν και επτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!

Την είδηση για το κορωνο-πάρτι επιβεβαίωσε και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου 24χρονη, ως διοργανώτρια του πάρτι. Επίσης, της βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις 2:30 τη νύχτα πολίτης κάλεσε στο 100 και δήλωσε πως ενημερώθηκε μέσα από τα social media ότι σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 127Ν.Κόσμος με την επωνυμία Spart Hotel θα διοργανωθεί πάρτι.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, στο σημείο μετέβησαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας με επικεφαλής των βραδινό επόπτη Αθηνών. Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, λοιπόν, εντοπίστηκαν 31 άτομα, μεταξύ των οποίων οι επτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στους 30 εξ αυτών επιβεβαιώθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ, ενώ συνελήφθη η διοργανώτρια.

Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα “lawandorder.gr” οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι ήταν περισσότεροι από 40 και μεταξύ άλλων βρίσκονταν και 26 καλλονές. Αρκετοί εκ των καλεσμένων δε, στη θέα των αστυνομικών φέρεται να κλειδώθηκαν για αρκετή ώρα στις τουαλέτες.

sdna.gr