Σάλος με Ουάρντα – Μοντέλο τον κατηγορεί για παρενόχληση! Εμπλοκή πρώην παίκτη του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ&BINTEO)

Η νέο “ροζ” υπόθεση στο οποία εμπλέκεται ο Αμρ Ουάρντα -αλλά και ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Χασάν- δεν αποκλείεται να τον θέσει εκτός της ομάδας της Αιγύπτου, την ώρα που το Copa Africa έχει μόλις ξεκινήσει.

Νέα… ροζ μπλεξίματα για τον Αμρ Ουάρντα; Ο Αιγύπτιος παίκτης του ΠΑΟΚ κατηγορείται πως -μαζί με τον Αχμέντ Χασάν (αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό) και τους Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφ- “παρενόχλησαν” γνωστό μοντέλο με μηνύματα μέσω Instagram!

Πιο συγκεκριμένα, η Μερχάν Κέλερ -μοντέλο που διαμένει στο Κατάρ- κατηγορεί τους συγκεκριμένους παίκτες πως της την παρενόχλησαν. “Ένας από τους παίκτες μου έστειλε μήνυμα, λέγοντας πως έχει τρόπο να βρει τον αριθμό μου” ανέφερε η Κέλερ σε ένα από τα story της.

Το μοντέλο μάλιστα δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες από τη συνομιλία της με τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος φέρεται να κάλεσε την Κέλερ να έρθει στην Ελλάδα και να δείχνει ενοχλημένος μετά την άρνηση της.


Οι Αιγύπτιοι αναφέρουν πως οι παραπάνω παίκτες μπορούν να κατηγορηθούν ακόμη και με σεξουαλική παρενόχληση και να χάσουν τη θέση τους στην εθνική ομάδα. Την τελική απόφαση ωστόσο θα την λάβει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χαβιέ Αγκίρε.

“Τους ζήτησα να είναι συγκεντρωμένοι και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν είναι θέμα ο σάλος που προκλήθηκε αλλά ο αντίκτυπος που έχει στην ομάδα. Και είναι σημαντικό να κλείσει αυτή η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Αιγύπτου.

Να σημειωθεί πάντως, ότι ο άσος του ΠΑΟΚ (είχε τερματιστεί ξαφνικά το καλοκαίρι του 2017 ο δανεισμός του στη Φεϊρένσε, επειδή κατηγορήθηκε πως την… έπεσε σε γυναίκες συμπαικτών του) υποστηρίζει πως έπεσε θύμα χάκερ!