ΣΑΛΟΣ! Ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης αποκάλεσε «υπανθρώπους» τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που «βράζουν» και θα κινηθούν νομικά! (ΦΩΤΟ)

Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN» σχετικά με ένα σχόλιο του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Γιώργου Νούλη, ο οποίος αποκαλεί «υπανθρώπους» τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Νούλης σε συζήτηση του στο facebook αποκάλεσε «υπανθρώπους» τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ σε μία δική του ανάρτηση και ως απάντηση σε σχόλιο φίλου του.

Ένα σχόλιο το οποίο σαφέστατα και προκαλεί αντιδράσεις μιας και πρόκειται για τον αθλητικό εισαγγελέα και σίγουρα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά ίσως και την παρουσία του στην συγκεκριμένη θέση.

«Βράζουν» οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ με το «υπάνθρωποι» του Γιώργου Νούλη!

Οι αντιδράσεις στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ σχετικά με το σχόλιο του Αθλητικού Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, που χαρακτήρισε τους φιλάθλους του Δικεφάλου «υπανθρώπους» είναι εντονότατες.

Ο Γιώργος Νούλης σε συζήτηση του στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟΚτσής δεν είναι άνθρωπος, είναι υπάνθρωπος», απαντώντας σε σχόλιο φίλου του.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Αθλητικού Εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης, όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει σάλο, με τους φίλους της ομάδας να ζητούν τόσο από την ΠΑΕ όσο και από τον Ερασιτέχνη, να κινηθούν νομικά εναντίον του Γιώργου Νούλη.

Μάλιστα και Σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την πρόθεσή τους να κινηθούν νομικά εναντίον του Αθλητικού Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.