Σειρά παίρνει ο Φορτούνης στο μπαράζ ανανεώσεων για τον Ολυμπιακό!

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε για τον Ολυμπιακό το θέμα αγοράς του Ζοσέ Σα από την Πόρτο

Ο διεθνής Πορτογάλος γκολκίπερ υπέγραψε κλειστό τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» και θα αποτελέσει τον φύλακα – άγγελο της εστίας τους!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επόμενος που θα κληθεί να … περάσει από τα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, ώστε να υπογράψει νέο ηγεμονικό συμβόαλιο, δε θα είναι άλλος από τον Κώστα Φορτούνη.

Ο αρχηγός δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη έτους με τους Πειριαώτες, πλην όμως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για την επέκταση της συνεργασίας του.
Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις που του προσέφεραν τον τίτλο του MVP της εφετινής Super League, απόρροια των 12 τερμάτων που πέτυχε και των εννιά σίστ που μοίρασε στοςυ συμπαίκτες του, έχουν ξυπνήσει το έντονο ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Γεγονός το οποίο γνωρίζουν άριστα οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιθυμούν να διατηρήσουν τον διεθνή Τρικαλινό άσο για πολλα ακόμη χρόνια στο Λιμάνι.

Στα αξιοσημείωτα, βέβαια, περνάει το γεογνός ότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του παρουσιάζεται θετικός να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» και να αποτελέσει τον φυσικό ηγέτη της ομάδας των επόμενων χρόνων

Κι όλα δείχνουν πώς αυτή η συνάντηση θα γίνει άμεσα, πριν τις 21 Μαΐου, δηλαδή την ημερομηνία της ονομαστικής του γιορτής.

Κι αυτό διότι από τις 22 Μαίου ξεκινά η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για τα ματς του Ιουνίου με Ιταλία και Αρμενία.