Σοκ από τις νέες καταγγελίες Μπεκατώρου-Κακλαμανάκη για κακοποίηση 11χρονης!

Σε νέες παράλληλες ράγες εισέρχεται η εισαγγελική έρευνα, μετά τη χθεσινή κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Η αποκάλυψη της κορυφαίας αθλήτριας ότι υπάρχει και άλλο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, που δεν έχει παραγραφεί, με θύμα μία νεαρή αθλήτρια και θύτη και πάλι παράγοντα της ιστιοπλοΐας, μπαίνει στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα Νίκου Στεφανάτου.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Νίκος Κακλαμανάκης, η νεαρή αθλήτρια έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του μεγαλοπαράγοντα πριν από 9 χρόνια, όταν ήταν μόλις 11 ετών! Πλέον είναι ενήλικη και αναμένεται άμεσα να κληθεί να καταθέσει από τον εισαγγελέα, προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.
Τι είπε στην 3ωρη κατάθεσή της η Μπεκατώρου
Η Σοφία Μπεκατώρου στην τρίωρη κατάθεσή της μίλησε αναλυτικά για τα όσα η ίδια βίωσε στα χέρια του δυνάστη της. Η συγκεκριμένη καταγγελία έχει υποπέσει σε παραγραφή, καθώς έχουν περάσει 23 χρόνια από τότε και επί της ουσίας δεν μπορεί να ερευνηθεί από τη δικαιοσύνη και να αποδοθούν ευθύνες.

Ωστόσο, τα στοιχεία που εισέφερε η χρυσή ολυμπιονίκης για τη δική της περίπτωση, αλλά και η εξίσου σοβαρή καταγγελία για τη συναθλήτριά της, που θα εξεταστεί με ιδιαίτερη προσοχή από τις αρμόδιες αρχές, μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη και άλλων αντίστοιχων περιπτώσεων.

«Ελπίζω με αφορμή την προσωπική μου υπόθεση να βγουν να μιλήσουν και άλλες γυναίκες, που έχουν βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση, έτσι ώστε να μπορέσει η κοινωνία μας να είναι πιο υγιής και να μην φοβόμαστε», ήταν το μήνυμα της Σοφίας Μπεκατώρου, όταν ολοκλήρωσε την κατάθεσή της.

Οι οκτώ μάρτυρες που πρότειναν Μπεκατώρου και Κακλαμανάκης
Παράλληλα, η κορυφαία ιστιοπλόος μαζί με τον χρυσό ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη πρότειναν οκτώ νέους μάρτυρες να εξεταστούν από τον Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος χειρίζεται το φάκελο με τις καταγγελίες για κακοδιαχείριση και κατάχρηση εξουσίας από παράγοντες της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας. Το αίτημα τέθηκε μέσω της δικηγόρου των δύο ολυμπιονικών, Έλλης Ρούσσου, η οποία ζήτησε από τον εισαγγελικό λειτουργό να αναζητηθούν κρίσιμα έγγραφα, που θα συμβάλουν στην έρευνα.

Η Σοφία Μπεκατώρου αποχωρώντας από την Εισαγγελία τόνισε ότι «η προσπάθεια που ξεκινήσαμε τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη στη Βουλή και η συσπείρωση που κάναμε με όλους τους αθλητές, ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει στην εξυγίανση του αθλητισμού».