Σοκ στην Κατερίνη: Από κορωνοϊό πέθανε ο άνδρας της 29χρονης λεχώνας που ξεψύχησε πέρσι από αλλεργία!

Συγκλονίζει η ιστορία του 37χρονου Γιάννη Πιτσιάνη ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες, μολυσμένος από τον κορωνοϊό μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο τη μακάβρια λίστα εκείνων που έφυγαν από το φονικό ιό στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας ο οποίος έμενε σε χωριό της Κατερίνης είχε κάνει τεστ και είχε βρεθεί θετικός με τους γιατρούς να του συνιστούν να τεθεί σε καραντίνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποια στιγμή κι ενώ ήταν στο σπίτι του ανέβασε υψηλό πυρετό, έχασε τις αισθήσεις του κι έφυγε από τη ζωή.

Ο Γιάννης Πιτσιάνης ήταν ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που είχε χάσει τη ζωή της πέρυσι εξαιτίας αλλεργικού σοκ που υπέστη λίγες μέρες αφού γέννησε το πρώτο τους παιδί.

Τραγική ειρωνία, είναι ότι συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της 29χρονης Άννας, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή στις 28 Νοεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα γέννησε στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική.

Από την Κατερίνη διακομίστηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο που της χορηγήθηκε.

Ωστόσο, τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου 2019 η 29χρονη λεχώνα, δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.