«Σουρωτήρι» οι φυλακές Κορυδαλλού! Μαχαίρια, ναρκωτικά μέχρι και… λαπ τοπ βρέθηκαν σε κελιά!

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησαν οι Αρχές. Έγινε ξαφνικό «ντου» σε κελιά της 5ης Πτέρυγας εκεί που βρίσκονται οι «σκληροί» των φυλακών. Bρέθηκαν δώδεκα κινητά, δύο μαχαίρια εμπορίου, πολλά αυτοσχέδια μαχαίρια αλλά και μικροποσότητες ναρκωτικών. Έκπληκτοι αντίκρισαν μέχρι και λαπ τοπ μέσα σε κελί οι αστυνομικοί.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί με όσα αντίκρισαν μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν σε κελιά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών που ανήκει στην Εξωτερική Φρουρά των Φυλακών έκανε αιφνιδιαστικό «ντου» σε κελιά της 5ης Πτέρυγας εκεί που βρίσκονται οι «σκληροί» των φυλακών.

Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει βρέθηκαν δώδεκα κινητά, δύο μαχαίρια εμπορίου, πολλά αυτοσχέδια μαχαίρια αλλά και μικροποσότητες ναρκωτικών. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι βρέθηκε και ένας ηλεκτρικός υπολογιστής μέσα σε κελί προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που κατέληξε εκεί.

Ανάλογη επιχείρηση είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες και στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού. Στόχος των ξαφνικών ελέγχων είναι να αντιμετωπιστεί η μαφία που δρα στις φυλακές.