Στις καθυστερήσεις και με πέναλτι ο ΠΑΟΚ έσωσε την ισοπαλία 2-2 με Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ έσωσε την ισοπαλία στις 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη στο πέναλτι που κέρδισε ο δικέφαλος και μετέτρεψε σε γκολ πάλι ο Βιερίνια.

Ετσι, ο δικέφαλος πήρε μια επεισοδιακή ισοπαλία, προκαλώντας τις έξαλλες διαμαρτυρίες του Γιώργου Δώνη που αποβλήθηκε, καθώς απώθησε τον τέταρτο διαιτητή.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτι που δόθηκε με τη βοήθεια του VAR. Το πέναλτι  κέρδισε ο Κρέσπο όταν μπήκε στην περιοχή, είχε ένα μαρκάρισμα με τον Κουρμπέλη και έπεσε στο έδαφος.

Πάγωσε την Τούμπα ο Παναθηναικός στο 44′. Ο Κρέσπο σε μια εύκολη φάση προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα προς τον Ζίβκοβιτς, το γύρισμα ήταν κακό με τον Νορβηγό να προλαβαίνει τη μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα.

Ισοφάρισε στο 67΄ο ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια, όταν ο Μπίσεσβαρ έκανε την προσπάθεια και το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Γιόχανσον αλλά έφτασε στον Βιεϊρίνια που σούταρε με τη μια και νίκησε τον Διούδη για το 1-1.
Ο Παναθηναϊκός με τον Μακέντα ξαναπήρε… κεφάλι στο σκορ στο 87΄. Μετά από αντεπίθεση και ωραία μπαλιά του Ινσούα προς τον Μακένταπου ο τελευταίος πλάσαρε τον Ζίβκοβιτς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.