Στον ΠΑΟΚ ο Ίσμαελ Σίλβα! (BINTEO)

Δεύτερη μεταγραφική κίνηση από τον ΠΑΟΚ που κάνει δικό του τον Ίσμαελ Σίλβα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, o Βραζιλιάνος μέσος της Αχμάτ Γκρόζνι θα πρέπει να θεωρείται -πλέον- παίκτης του Δικεφάλου.

Μπορεί η συγκεκριμένη υπόθεση να τράβηξε αρκετές ημέρες και να πήρε και… παράταση το τελευταίο διάστημα λόγω της χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής (σ.σ. αφαίρεσης αδένα από την στοματική κοιλότητα), ωστόσο, είχε αίσιο τέλος για τους «ασπρόμαυρους» που πραγματοποιούν ένα ακόμη μεταγραφικό «χτύπημα».

Μάλιστα, ο Γιώργος Σαββίδης είχε αναφερθεί προ ημερών με άκρως κολακευτικά λόγια για τον 24χρονο μέσο δεδομένου πως σε απάντησή του σε οπαδό του ΠΑΟΚ, μετά από ερώτηση για την περίπτωση του Ίσμαελ Σίλβα, είχε σημειώσει πως πρόκειται για… παικταρά και θα αρέσει ιδιαιτέρως στους οπαδούς του Δικεφάλου.

Σύμφωνα -λοιπόν- με πληροφορίες του SDNA, o ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα τόσο με την Αχμάτ Γκρόζνι όσο και με την πλευρά του Ίσμαελ Σίλβα, κλείνοντας με επιτυχία το συγκεκριμένο ανοιχτό μέτωπο, έχοντας προσθέσει ένα ακόμη σημαντικό… εργαλείο στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να βρεθεί άμεσα και στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μετακίνησής του στον Δικέφαλο!