Στο Θριάσιο ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία Τοπαλούδη -Θεωρείται ύποπτο κρούσμα για κορωνοϊό

Στο Θριάσιο με συμπτώματα που ενδεχομένως να παραπέμπουν σε κορωνοϊό, ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της δολοφονίας Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως Ροδίτης κατηγορούμενος εμφάνισε πυρετό και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς στην Ελευσίνα. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα, ο κατηγορούμενος κρατούνταν στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών, όπου δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο κρούσμα του κορωνοϊού.

Με αυστηρότατα μέτρα και πρωτόγνωρες εικόνες λόγω του κορωνοϊού, διεξάγεται η συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση της αποτρόπαιης δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.
Φαίνεται πως ο κατηγορούμενος παρουσίασε συμπτώματα τρέμουλου κατά την ακρόασή του στη δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας Τοπαλούδη. Η εισαγγελέας φέρεται να παρατήρησε πως εκείνος έτρεπε και του συνέστησε να φορέσει το μπουφάν του. «Φαίνεται ότι τρέμεις, βάλε το μπουφάν σου αν κρυώνεις», του είπε.

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος νοσηλεύεται απομονωμένος σε δωμάτιο του Θριάσιου και έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ, του οποίου τα αποτελέσματα αναμένονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι πράγματι θετικός στον κορωνοϊό.

Αναζητούνται επίσης όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του κατά την επανέναρξη της δίκης την Δευτέρα 4 Μαΐου, αλλά και την επόμενη ημέρα, που η διαδικασία διεξήχθη σε μια μικρή αίθουσα.