Στο OPEN TV το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα!

Η ανοιχτή πανελλαδική κάλυψη και η… τρελή τηλεθέαση που κατέγραψε στο ματς με τη Μπεσίκτας οδήγησε τον Ιβάν Σαββίδη στην απόφαση να δώσει ξανά στο Open TV το μεγάλο παιχνίδι με τη Μπενφίκα!
Η καρδιά του ΠΑΟΚ «χτυπάει» το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο της Τούμπας, αφού ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και το Open TV εξασφάλισε την τηλεοπτική κάλυψη της σπουδαίας αναμέτρησης.

Μετά την… τρελή τηλεθέαση που κατέγραψε στο ματς με τη Μπεσίκτας η ανοιχτή πανελλαδική κάλυψη από το Open TV, οδήγησε τον Ιβάν Σαββίδη στην απόφαση να δώσει ξανά στο «ανοιχτό κανάλι» τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα με την Μπενφίκα.

Δεδομένης της κατάστασης, άλλωστε αφού η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων το ενδιαφέρον για την τηλεοπτική κάλυψη της σπουδαίας αναμέτρησης ήταν πολύ μεγάλο.

Έτσι το Open TV θα αναλάβει την παραγωγή και την μετάδοση της σπουδαίας αναμέτρησης, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την συνδρομητική τηλεόραση της Nova ως παράλληλα κάλυψη.