Στρατηγός εα Φραγκούλης Φράγκος: Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης το σφράγισμα των συνόρων!

Καταλυτικός και αποκαλυπτικός ήταν ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος σχετικά με το μεταναστευτικό σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γ. Τράγκα.

Επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα δε χωράει άλλους εχθρούς και η κυβέρνηση πρέπει να θέσει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης.

Συγκεκριμένα ο κος. Φράγκος μεταξύ άλλων τόνισε «Είναι θέμα πολιτικής βούλησης, να σταματήσει αυτό που δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση, των ανοιχτών συνόρων. Η Ελλάδα και σήμερα, είναι ξέφραγο αμπέλι, παρά τα όσα λέει ο πρωθυπουργός. Είναι θέμα Εθνικής επιβίωσης, το σφράγισμα των συνόρων και απαιτείται άμεση συνέργεια, του πολεμικού ναυτικού, με το λιμενικό. Οφείλουμε να πάμε ταχύτατα στις  διεθνείς αγορές και να αγοράσουμε άμεσα σκάφη, για το λιμενικό. Και  πρέπει να συμβάλλουν και οι ειδικές δυνάμεις, σ αυτή την αποτροπή.

Οι μετανάστες που έρχονται σήμερα στην Ελλάδα, είναι από 85 χώρες, δεν γίνεται πόλεμος σε  όλες αυτές. Φθάνουν στην Κωνσταντινούπολη αεροπορικώς, με  one way ticket. Στην συνέχεια πετάνε τα χαρτιά τους και εισέρχονται στην χώρα μας παράνομα, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, αυτούς πρέπει  να τους επιστρέφουμε άμεσα. Θα πρέπει να απορρίπτεται, το οποιοδήποτε αίτημα  χορηγήσεως  ασύλου, καθώς κανείς τους  δεν  κινδυνεύει και θα πρέπει να αναφέρω, ότι έχει εισέλθει στην χώρα  μας, μεγάλος αριθμός τζιχαντιστών και μάλιστα  comandante, εικοσιπεντάχρονοι, που έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις, των κρατών τους και οι οποίοι μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα μισθοφόροι, σε έναν πόλεμο, που μπορεί  να έχουμε με τους απέναντι γείτονές μας.

Παρ ότι η κυβέρνηση λέει, ότι θα έχουμε ασφαλή σύνορα, ήμαστε στην κατάσταση των ανοιχτών συνόρων και δεχόμαστε  έναν ιδιότυπο εποικισμό. Θα πρέπει παράλληλα, να ελεγχθούν οι αθρόες χορηγήσεις  ασύλου, που όπως έχει καταγγελθεί, από Σύριους, γίνονται με χρηματισμό, μεγάλων ποσών. Πρόκειται για περίεργα κυκλώματα, όπως  και κάποια κυκλώματα ΜΚΟ, που ξεπερνάνε  τις 300 και μόνο τα 20 έχουν ελεγχθεί. Στην Φθιώτιδα, όπου είναι η μεγαλύτερη αποθήκη πυρομαχικών, του Ελληνικού στρατού,  θέλουν να εγκαταστήσουν εκεί  5.000 παράνομους μετανάστες, δίπλα σε ένα χωριό 300 Ελλήνων κατοίκων. Με λίγα λόγια, αυτή την στιγμή, φτιάχνονται καινούριες ανεξέλεγκτες πολιτείες, μέσα στην Ελλάδα. Η αδερφή του πρωθυπουργού, να σταματήσει να κάνει τον λαγό, λέγοντας ότι θα πάνε να μαζέψουνε  σταφύλια, όπως αντίστοιχα έκανε και με το Σκοπιανό, όταν μιλούσε, περί σύνθετης ονομασίας. Η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, ξαφνικά έγινε  άγια.

Η ουσία όμως βρίσκεται στο ότι, δεν χωράει άλλους εχθρούς η Ελλάδα, η κυβέρνηση πρέπει να  θέσει την  χώρα, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να κλείσει τα σύνορα  δια πυρός και σιδήρου. Και αν απαιτείται, ακόμα και την οδηγία της  Ευρώπης για το  άσυλο, να καταργήσει. Διαφορετικά η Τουρκία, η οποία εργαλειοποιεί τους μετανάστες και βρίσκεται  και σε αναθεωρητική στάση, δηλαδή αλλαγή στην συνθήκη της Λωζάννης και αφού της επέτρεψαν να μπει στην Συρία, απειλούνται άμεσα τα  σύνορα της χώρας μας.  Η Ευρωπαϊκή ένωση, πρέπει  να σταματήσει να παίζει τον κρυφτούλι, μαζί μας και να ληφθούν αυστηρότατες κυρώσεις, για την Τουρκία».