Συγκλονίζει ο Φερεντίνος για τους παίκτες του Deal: «Έρχονταν για να μην τους κόψουν το ρεύμα»

Χιλιάδες παίκτες πέρασαν από το πλατό του Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Το τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε την πορεία του από τον ΑΝΤ1 και συνέχισε στον ALPHA έκλεισε τον κύκλο του. Κοινός παρουσιαστής και στα δύο κανάλια ο Χρήστος Φερεντίνος που αποκάλυψε συγκλονιστικές ιστορίες για τους παίκτες που πέρασαν.

Όπως σημείωσε ο παρουσιαστής στο ένθετο «ENJOY» της Κυριακάτικης Δημοκρατίας στο τηλεπαιχνίδι πήγαιναν άνθρωποι που δεν είχαν χρήματα να καλύψουν τις βασικές ανάγκες. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι υπήρχαν παίκτες που πήγαιναν για να καταφέρουν να πληρώσουν το ρεύμα του σπιτιού τους.

Σε ερώτηση τι κάνουν οι παίκτες τα λεφτά που κερδίζουν ο Χρήστος Φερεντίνος ανέφερε:

«Οι περισσότεροι αλλάζουν τη ζωή τους, άνοιξαν ένα μαγαζί. Άλλοι τα κέρδισαν και τα έβαλαν στην τράπεζα. Άλλοι τα σπατάλησαν έως το τελευταίο ευρώ και άλλοι τα “έκαψαν” στα μπουζούκια, τις καλές εποχές της ευμάρειας, που η επίδειξη πήγαινε σύννεφο.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα 10 χρόνια της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων οι παίκτες έφαγαν τα κέρδη τους σε ταξίδια στο Μπαλί.

Λοιπόν, αυτό που σκέφτηκες μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Έτσι, άρχισα να τους ρωτάω στα γυρίσματα τι θα κάνουν τα λεφτά, αν κερδίσουν. Από τις 10 απαντήσεις που έπαιρνα οι επτά ήταν ίδιες: «θα καλύψουμε τρύπες». Οι Έλληνες έχουν γονατίσει. Μου έλεγαν «ήρθαμε στο παιχνίδι για να πληρώσουμε την εφορία και τον ΕΝΦΙΑ», ενώ οι περισσότεροι μου ανέφεραν τη ΔΕΗ. Ότι ήρθαν για να μην τους κόψουν το ρεύμα. Το τηλέφωνο όλοι το πληρώνουν, γιατί αυτό το κόβουν αμέσως. Στα πολύ σκληρά χρόνια του μνημονίου τα χρέη έγιναν βουνά, μαζεύτηκαν και τράβηξαν την ανηφόρα».