ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ από τη Europol: Γέμισε με ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ η Ευρώπη – Ποιές χώρες βρίσκονται σε μεγαλύτερο ΚΙΝΔΥΝΟ!

Οι Ευρωπαίοι επικεφαλής της αστυνομίας προειδοποίησαν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μακράν το υψηλότερο ποσοστό «εξαιρετικά επικίνδυνων» ισλαμιστών τρομοκρατών που έχουν διαφύγει σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Στην πραγματικότητα, περίπου οι μισοί βρετανοί πολίτες που πήγαν στο Ιράκ και τη Συρία για να πολεμήσουν υπέρ του ISIS επέστρεψαν ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Europol – η υπηρεσία επιβολής του νόμου της Ευρωπαϊκής Ένωσης – προειδοποίησε ότι οι ισλαμιστές που επέστρεψαν έχουν εκπαιδευτεί και είναι «εξαιρετικά επικίνδυνοι».

«Η εκπαίδευση και η εμπειρία τους – όπως ο χειρισμός όπλων και εκρηκτικών – τους καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνους», γράφουν οι συντάκτες της έκθεσης.

Αυτό σημαίνει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει το μεγαλύτερο ποσοστό των ισλαμιστών ξένων μαχητών σε ολόκληρη την ΕΕ. Στη δεύτερη θέση ήταν η Γερμανία με το 33% των πολιτών της που ταξίδεψαν στο Ιράκ, στη Συρία και στην γύρω περιοχή επέστρεψαν.
Η Ολλανδία και η Ισπανία ήταν μαζί στην τρίτη θέση με το επόμενο μεγαλύτερο ποσοστό των μαχητών του ISIS να επιστρέφουν – και οι δύο με 18%.

voicenews.gr