Τα πρώτα επτάδυμα στον κόσμο έγιναν 22 ετών – Δείτε τις φωτογραφίες τους

19 Νοεμβρίου 1997: Εννέα εβδομάδες πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία τοκετού, η Kenny McCaughey μπαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Λίγες ώρες μετά, γεννιούνται επτά υγιέστατα μωράκια, τα πρώτα επτάδυμα στον κόσμο!

Η είδηση, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε τον γύρο του κόσμου και οι φωτογραφίες των επτά αδερφών έπαιζαν σε κάθε κανάλι και εφημερίδα.

Φέτος, τα επτά παιδιά της οικογένειας McCaughey γιόρτασαν τα 22α γενέθλιά τους. Πλέον έχουν μεγαλώσει αρκετά και το κάθε ένα έχει χαράξει τη δική του πορεία. Η μεγαλύτερη από τα αδέρφια, η Mikayla, παντρεύτηκε και έχει έναν γιο δύο ετών. Τα υπόλοιπα έξι, οι Kelsey, Natalie, Nathan, Joel και Alexis είναι φοιτητές στο Hannibal-LaGrange University και απολαμβάνουν τη φοιτητική ζωή.

«Από όταν ακόμα ήταν μικρά είχαν διαφορετικά ενδιαφέρονται» είχε δηλώσει πέρυσι ο μπαμπάς τους στο today.com. «Ήταν και είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους αλλά απολαμβάνουν αν κάνουν και πράγματα ξεχωριστά. Το κάθε ένα έχει τους φίλους του και τις δραστηριότητές του»,